27 жовтня 2021

 

Інформуємо, що Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології», який було заплановано на 28 - 29 жовтня 2021 року у м. Рівне відбудеться 23-24 листопада у місті Києві.

Ключова тема Форуму 2021 року: Екологічно дружні технологічні рішення для місцевих громад щодо поводження з відходами

Організатори Форуму:        Всеукраїнська екологічна ліга

Форум проводиться за сприяння: Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України

Метою Форуму є визначення в Україні проблем та шляхів подолання критичної ситуації у сфері поводження з побутовими та промисловими відходами на регіональному рівні та у місцевих громадах, формування нормативно-правової бази щодо управління відходами, впровадження природоохоронних ініціатив та проєктів, сприяння залученню інвестицій у сферу перероблення відходів, реалізація екологічно дружніх, ресурсо- та енергоефективних технологій, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу, налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва, збереження довкілля, впровадження засад збалансованого (сталого) розвитку в Україні (проєкт програми Форуму додається).

Заходи Національного Форуму у 2021 році планується проводити у відповідності із санітарно-епідеміологічними вимогами, зокрема:

-       дотримання маскового режиму;

-       температурний скринінг;

-       забезпечення соціальної дистанції під час засідань, проживання та екскурсій;

-       оброблення приміщення і поверхонь дезінфікуючими засобами;

-       забезпечення технічних можливостей участі у форумі в режимі он-лайн.

ФОРМИ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЙНИХ ЗАХОДАХ

-              усна доповідь та публікація матеріалів в збірці матеріалів Форуму

(в тому числі, в режимі он-лайн);

-              публікація матеріалів в збірці матеріалів Форуму;

-              участь без доповіді та публікації.

ОФОРМЛЕННЯ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЙНИХ ЗАХОДАХ:

Необхідно до 10 листопада 2021 року надіслати на адресу Оргкомітету Форуму:

1.     Для учасників, які вже надсилали заповнені реєстраційні форми і були зареєстровані, просимо надіслати Анкету -підтвердження участі  на електронну адресу [email protected].

2.     Для тих, хто з різних причин не надсилав раніше заявку, необхідно заповнити реєстраційну_форму  і надіслати на електронну адресу [email protected].

До Програми Форуму будуть внесені теми виступів лише тих учасників, які надіслали текст доповіді.

*Автори мають самостійно пересвідчитися в отриманні Оргкомітетом надісланих реєстраційної форми та доповіді.

Для представників наукових, навчальних установ, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування участь у заходах, круглих столах, екскурсіях, витрати на проживання, харчування – за рахунок організаторів.

Для участі у тематичній виставці «Екологічно безпечні технології» та презентаційній платформі підприємствам та установам необхідно сплатити оргвнесок.

Для контактів та отримання додаткової інформації:

Юлія Свистунова +38 (096) 174 47 93, (099) 055 47 39

(044) 289-31-42

е-mail: [email protected].

Місце проведення: м. Київ (докладну інформацію про місце проведення та детальний розклад Форуму отримають зареєстровані учасники).