back

Відновлення пошкоджених об’єктів та підготовка до опалювального сезону: Чернігівську область відвідав міністр енергетики Герман Галущенко

12-05-2023 10:33

 

11 травня на базі АТ «Чернігівобленерго» під головуванням міністра енергетики України Германа Галущенка відбулася нарада з питань функціонування галузі енергетики в Чернігівській області. Представники місцевої влади та енергетичних підприємств області мали змогу задати міністру запитання, які їх найбільше хвилюють, поділитися найболючішими проблемами і запропонувати варіанти їх розв’язання.

Після спілкування Герман Галущенко відвідав енергетичні об’єкти Чернігівщини, пошкоджені під час активної фази бойових дій і відновлені з використанням енергетичного обладнання від міжнародних партнерів, розподіленого та переданого Міненерго. У якості гуманітарної допомоги АТ «Чернігівобленерго» отримало сучасне обладнання, яке в більшості випадків дозволило не просто відновити пошкоджені об’єкти електрозабезпечення, а й значно їх модернізувати.

Спільні зусилля влади на всіх рівнях дозволили відновити основну мережу та системоутворюючі лінії і з гідністю пройти складний зимовий період.