back

Обговорено можливі шляхи надання послуг з теплопостачання на території низки об’єднаних територіальних громад Чернігівської області

14-07-2021 15:04

 

Сьогодні, 14 липня, заступниця голови облдержадміністрації Жанна Шерстюк провела робочу нараду щодо врегулювання питання надання послуг з теплопостачання на території низки об’єднаних територіальних громад Чернігівської області.

У нараді взяли участь керівництво Департаменту ЕТЗ та ЖКГ облдержадміністрації, Бахмацької, Коропської, Срібнянської і Сосницької громад та Акціонерного товариства «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

Під час наради було обговорено зміни в законодавстві, зокрема зміни, внесені НКРЕКП до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання, умови продовження надання споживачам послуг з постачання теплової енергії, постачання гарячої води у громадах області АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» та інші можливі шляхи забезпечення споживачів відповідних громад послугою з теплопостачання у наступному опалювальному сезоні.

– В умовах законодавчих змін громади мають самостійно визначитись щодо шляхів вирішення питання забезпечення споживачів стабільною послугою з теплопостачання – наголосила Жанна Шерстюк.

У ході підведення підсумків наради заступниця голови доручила Департаменту ЕТЗ та ЖКГ Чернігівської ОДА разом з представниками АТ «ОТКЕ» провести виїзні наради на місцях з метою комплексного вирішення питання та доповісти про їх результати.