back

Підготовка до опалювального сезону повинна бути завершена вчасно

30-07-2021 12:27

 

29 липня 2021 року стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в опалювальний період 2021/22 року обговорили на виїзному засіданні з питань підготовки і роботи об’єктів підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та бюджетної сфери області в осінньо-зимовий період 2021/22 року в Корюківському районі.

В засіданні взяли участь заступники директора Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації Світлана Святушенко та Анатолій Кругол, виконуючий обов’язки голови Корюківської райдержадміністрації Олексій Мотчаний, керівництво Корюківської, Менської, Сновської міських та Сосницької, Холминської селищних рад.

Також у засіданні взяли участь начальник Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Чернігівській області Андрій Демченко, представники районних підрозділів АТ «Чернігівгаз», АТ «Чернігівобленерго» та ДСНС у Чернігівській області.

Обговорено проблемні питання підготовки до опалювального сезону, визначено шляхи для їхнього вирішення. Крім того, обговорювались зміни у законодавстві у сфері житлово-комунального господарства, питання формування нової мережі приміських, міжміських автобусних маршрутів загального користування на території району та забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на підпорядкованій території .

На нараді було наголошено на тому, що критично важливою є реалізація до початку опалювального сезону затверджених планів заходів з підготовки до опалювального сезону 2021/22 року.

Стан комплексної підготовки районів до нового опалювального сезону знаходиться під контролем Департаменту. Здійснюється постійний моніторинг, фіксується поточна інформація для організації ефективної підготовки житлового фонду, підприємств паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду.