back

Чернігівська ОДА проводить конкурс на пасажирські перевезення

14-03-2023 14:11

 

Сьогодні, 14 березня, відбулося засідання Конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Чернігівської області. До складу комітету входять керівники структурного підрозділу облдержадміністрації, контролюючих органів та представники громадських організацій.

На засіданні Конкурсного комітету було розглянуто 33 конкурсні пропозиції від перевізників-претендентів на підставі інформації, поданої ними в конвертах №1 і 2, та здійснено процедуру відкриття конвертів з позначкою №2, який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

З метою виконання п.12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, у частині прийняття рішення (затверджене розпорядженням голови облдержадміністрації) про не допущення (або допущення) до участі у конкурсах облдержадміністрацією проводиться перевірка поданих документів на відповідність обов'язковим і додатковим умовам конкурсу.  

Для забезпечення виконання вказаних вище вимог Порядку у роботі Конкурсного комітету оголошено перерву. Наступне засідання конкурсного комітету відбудеться 21 березня 2023 року у приміщення Чернігівської ОДА за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал № 1.