back

Відновлення та розвиток електричних мереж – це запорука сталого електропостачання на Чернігівщині

11-07-2023 09:20

 

Про це йшлося під час робочої наради під головування директора Департаменту Володимира Кривенка з представниками АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Ігорем Синявським та Сергієм Переверзею. Зокрема, обговорювались заходи, які буде включено до інвестиційної програми товариства на 2023 рік.

Через повномасштабне вторгнення рф, близько тисячі об’єктів електропостачання Чернігівської області зазнали пошкоджень та руйнувань різного ступеню. Крім того, через незаплановані витрати понесені товариством на відновлення мереж, не вдалося завершити роботи, які передбачалось виконати у 2022 році.

Саме тому, програма включатиме заходи направлені на капітальне відновлення пошкоджених об’єктів, будівництво нових та завершення розпочатих раніше проєктів. Це дозволить підвищити якість надання послуг з електропостачання для споживачів та підвищить рівень енергетичної безпеки регіону вцілому.

Після погодження проєкту інвестиційної програми товариства Чернігівською ОВА його буде винесено на розгляд НКРЕКП для затвердження.