back

Два комунальні підприємства Ніжина КП "ВУКГ" та КК «Північна» поповнили свої автопарки

24-07-2023 13:50

 

Новий сміттєвоз DAYUN з боковим завантаженням вартістю 2,8 млн грн придбаний за рахунок власних коштів підприємства КП "ВУКГ" в розстрочку до кінця 2023 року. Протягом найближчих 2 тижнів планується провести всі реєстраційні процедури і сміттєвоз буде введено в експлуатацію для забезпечення потреб громади.

Сміттєвоз призначений для збору, ущільнення й транспортування побутового та подібного йому сміття, яке не містить шкідливих для людей та навколишнього середовища компонентів, із контейнерів місткістю 0,75м3 і євроконтейнерів EN840-1, EN840-2, EN840-3. У сміттєвозі використовується гідравлічне обладнання, яке має підвищений термін експлуатації і дозволяє збільшити коефіцієнт пресування, що в свою чергу дозволяє транспортувати більшу кількість відходів.

Для КК «Північна» за кошти міського бюджету придбано автомобіль марки Renault. Автомобіль буде використовуватись для потреб підприємства.

КП "ВУКГ" та КК «Північна» мають велику ступінь охоплення території міста, а модернізація та оновлення технічної бази комунальних підприємств дозволить підвищити рівень надання комунальних послуг в Ніжинській громаді.

 

За інформацією з вебсайту Ніжинської міської ради