03 жовтня 2023

Виставка “Ефективні рішення для відбудови”

7-8 листопада 2023 року на єдиному майданчику у ВЦ «АККО Інтернейшнл» (Київ, проспект Берестейський, 40-Б) заплановано проведення виставки «Ефективні рішення для відбудови», участь у якій візьмуть вітчизняні та міжнародні компанії, представники законодавчої та виконавчої влади, фонди та фінансові інституції та експертне середовище.

Робота виставки передбачає дводенну роботу: в тому числі експозиції, тематичні форуми від організаторів та семінари від партнерів.

Запрошуємо долучитися до участі у виставці, а також у роботі тематичних форумів:

07.11.2023 Форум управління відходами від руйнувань (тематичний напрямок – «Демонтаж. Очищення територій. Управління відходами від руйнувань»).

08.11.2023 Форум енергоефективних рішень (тематичний напрямок – «Енергозберігаючі технології. Альтернативна енергетика. Гарантоване електроживлення».

Реєстрація у заходах є обов'язковою.

З метою отримання квітків для відвідування виставки та форумів, рекомендуємо зацікавленим особам профільних підприємств попередньо зареєструватися (за посиланням)

Додатково інформуємо, що підприємства, що працюють у відповідних галузях можуть скористатися промокодом, що дає можливість взяту участь у роботі форумів безкоштовно.

 Для отриманням промокоду необхідно звернутися до Департаменту за телефонами: (0462) 774-105, 777-758 або надіславши листа на електронні адреси: [email protected], [email protected].

 

Детальніше за посиланням