back

"ГАЗМЕРЕЖІ" отримали ліцензії на розподіл газу в трьох областях

30-11-2023 15:18

 

29 листопада 2023 року  філії «ГАЗМЕРЕЖІ», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії на ведення діяльності в трьох областях – Черкаській, Чернігівській та Волинській.

Нові філії відповідатимуть за безперебійні маршрути газопостачання від магістральних газопроводів до кінцевого споживача.

“В умовах війни ми маємо гарантувати нашим клієнтам безперебійне постачання газу. Розширюючи клієнтську мережу, ми разом із цим працюємо, щоб всі споживачі отримували послуги вчасно та якісно”, – зазначив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

На сьогодні по всій державі компанія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує 7.7 млн клієнтів силами 17 філій.

Довідково: ТОВ «Газорозподільні мережі України» було створено у вересні 2022р. рішенням Дочірньої Компанії «Газ України» НАК «Нафтогаз України» з метою упорядкування та гармонізації газорозподільної системи України під єдиним брендом «ГАЗМЕРЕЖІ».

 Згідно Постанови КМУ №1335 від 25 листопада 2022 року «Про врегулювання питання використання газорозподільних систем або їх складових» ТОВ  «Газорозподільні мережі України» передано в експлуатацію державні газорозподільні мережі.

 ТОВ «Газорозподільні мережі України» покликане створити автономного та незалежного Національного оператора газорозподільної системи України з метою дотримання державницької позиції щодо розвитку та забезпечення функціональності, безперервності робіт, цілісності, стійкості об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі постійного забезпечення споживачів послугами з розподілу природного газу.

 

 Інформація з вебсайту  ТОВ «Газорозподільні мережі України»