back

Завдяки Федеральному агентству з технічної допомоги Німеччини Technisches Hilfswerk (THW) Малодівицька територіальна громада отримала новий екскаватор

11-12-2023 15:50

 

За допомогою  цієї спецтехніки  стане можливо виконувати невідкладні аварійно-ремонтні роботи на водопровідних мережах, здійснювати заходи з благоустрою населених пунктів громади, проводити навантажувально-розвантажувальні роботи.

Це великий внесок  німецьких партнерів у стабільну та продуктивну роботу Комунального підприємства «Добрий господар» Малодівицької селищної ради, яке зможе більш якісно виконувати поставлені перед ним задачі.

Слід зазначити, що це друга одиниця техніки, передана громадам Чернігівської області Федеральним агентством з технічної допомоги Німеччини Technisches Hilfswerk (THW). Автовишка, передана трохи раніше Городнянській громаді вже використовується за призначенням.

Департамент енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації висловлює щиру  подяку команді Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини Technisches Hilfswerk (THW) за плідну співпрацю та неоціненну допомогу громадам Чернігівської області.