back

Забезпечення послугами централізованого водопостачання села Новоселівка Киселівської сільської ради перебуває на постійному контролі Департаменту

06-02-2024 15:51

 

06 лютого Директором Департаменту за участі представників Чернігівської районної державної адміністрації, керівництва КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради та Киселівської сільської ради проведено нараду із вирішення питання забезпечення послугами з централізованого водопостачання мешканців с. Новоселівка Киселівської сільської ради.

На сьогодні послуги з централізованого водопостачання в с. Новоселівка надаються для 677 мешканців (263 особові рахунки) та 2-х модульних містечок.

Після завершення активних бойових дій на території Чернігівської області, КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради було проведено обстеження технічного стану водопровідних мереж с. Новоселівка, складений відповідний Акт обстеження, та прийнято рішення щодо розірвання договорів зі споживачами, що отримували послуги централізованого водопостачання до 24.02.2022, через неможливість їх виконання.

Договірні відносини з забезпечення надання послуг з централізованого водопостачання в с. Новоселівка були врегульовані Договором № 30724В від 27.05.2022, укладеним між КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради та Киселівською сільською радою, відповідно до якого вартість послуг, наданих підприємством розраховувалась згідно з показниками приладу обліку, що встановлено на межі балансової належності. Строк дії Договору закінчився 30.11.2023.

З метою недопущення виникнення соціальної напруги та забезпечення надання мешканцям одного з найбільш постраждалих населених пунктів Чернігівської області, життєво важливими послугами, Киселівською сільською радою та КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради укладено додаткову угоду про надання послуг з централізованого водопостачання.