back

Сплачуйте за розподіл газу – без помилок!

12-02-2024 14:29

 

Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» надає послуги з розподілу природного газу на території Чернігівської області з 1 грудня 2023 року. Відтак, сплачувати за надану послугу необхідно новому Оператору ГРМ, а не попередньому ліцензіату АТ «Чернігівгаз».

Впродовж двох місяців фахівці Чернігівської філії «Газмережі» проаналізували понад 2,7 тис. звернень щодо не зарахування оплати за розподіл газу на особові рахунки споживачів. Мова йдеться про гроші, які споживачі помилково сплатили за розподіл (доставку) газу до АТ «Чернігівгаз» та й надалі продовжують оплату за старими реквізитами. Таким чином, у платіжках виникає заборгованість перед Чернігівською філією ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Зауважимо, що помилково сплачені кошти нікуди не зникають, вони залишаються на рахунку попереднього надавача послуг розподілу газу АТ «Чернігівгаз».

Щоб їх повернути необхідно підготувати пакет документів:

• заяву на повернення коштів,

• копію паспорта (1-6 сторінки),

• копію ідентифікаційного коду,

• довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку),

• копії квитанцій на суму переплати.

З усіма цими документами потрібно звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів. Лише після цього кошти будуть повернені на банківські рахунки клієнтів. До речі, сума повернених коштів вже становить понад мільйон гривень.

Отже, щоб не витрачати свій час на паперову тяганину: збір документів, візит до центрів обслуговування клієнтів, рекомендуємо перевіряти автоматичне списання платежів у мобільних додатках банків та, за потреби, ввести оновлені реквізити для оплати:

Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»

код за ЄДРПОУ 45355956

МФО 353553 п/р

UA193535530000026030300854150 не допускати помилок!

А також не забувайте, що при сплаті послуги розподілу газу необхідно зазначати особовий рахунок, щоб система могла ідентифікувати саме ваш платіж.

 

З вебсайту Чернігівської філії «Газмережі»