back

Вирішення питання повноцінного електрозабезпечення ОСББ «Наддесення» зрушило з місця

На контролі в Департаменті перебуває звернення ОСББ «Наддесення» щодо відсутності повноцінного електрозабезпечення багатоквартирного будинку за адресою: вул. Шевченка 160 А в м. Чернігів.

За участі представників Департаменту проведено низку виїзних нарад, визначено орієнтовну вартість робіт із заміни силового кабелю (протяжність 110 м - 300 тис. грн) та за підписом першого заступника голови направлено лист на обласну раду щодо виділення необхідних коштів на виконання робіт.

Рішенням Чернігівської обласної ради 01 липня 2020 року (рішення № 50-24/VII) доручено Управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради провести капітальний ремонт підземних силових електричних кабелів живлення на що передбачається виділення фінансування з обласного бюджету в розмірі 500,0 тис. гривень.

Враховуючи те, що силовий кабель розміщено на території, де виконуються роботи з реконструкції «Обласного центру екстреної медичної допомоги» і необхідно завершити виконання робіт з її благоустрою, Департаментом досягнуто домовленості з підрядною організацією щодо прокладання гофри для заведення в подальшому кабелю. Після отримання коштів Управлінням комунального майна Чернігівської обласної ради буде замовлено розробку проєктної документації та забезпечено виконання монтажних робіт.