back

В області продовжується підготовка господарського комплексу та соціальної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

28-07-2020 16:01

 

28 липня під головуванням заступника директора Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації – начальника управління енергетики, житлово-комунального господарства та благоустрою Геннадія Луценка, за участі представників Управління Держенергонагляду у Чернігівській області, АТ «Чернігівгаз», Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації відбулося друге виїзне засідання оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2020/21 року в м.Ніжин.

У засіданні взяли участь голови  Бахмацької, Борзнянської, Куликівської  Ніжинської районних державних адміністрацій та голови об’єднаних територіальних громад  цих районів.

 Готовність об’єктів теплового господарства відповідає рекомендованим Мінрегіоном 55%. Таких темпів підготовки дотримуються Бахмацька та Ніжинська районні державні адміністрації, Височанська, Комарівська, Плисківська, Куликівська, Вертіївська, та Лосинівська об’єднані територіальні громади.

До осінньо-зимового періоду активно готується водопровідно-каналізаціне господарство та житловий фонд. Найбільш активні при цьому: м. Ніжин, Бахмацька та Ніжинська районні державні адміністрації, Лосинівська громада.

На завершення засідання Геннадій Луценко наголосив на необхідності чітко дотримуватись затверджених планів та графіків робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду, своєчасно інформувати оперативний штаб про проблеми та питання, що виникають в ході підготовки, з метою узгодження дій для їх успішного вирішення.